Politika privatnosti

Vaši podaci su potpuno sigurni!

U Worel d.o.o. Novi Sad cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Worel d.o.o. Novi Sad.

Zaštita privatnosti podataka

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Kompanija Worel d.o.o. Novi Sad će lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi svojim klijentima/partnerima dala pristup posebnim informacijama.

Worel d.o.o. Novi Sad neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji Worel d.o.o. Novi Sad su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije. Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu I izgled naših stranica.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Worel d.o.o. Novi Sad se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.